Saturday, March 20, 2010

Vårdagsjämningen

Idag har det vart vårdagsjämningen, en härlig dag med sol. Snön smälter fort undan nu. Min man tog bort allt skräp som låg på vår altan, lasta in de i släpkärran för att vid senare tillfälle köra det till soptippen. Det kändes bra.
Så har vi vårt andra barnbarn här idag, hon sover över här.
Vi har sett på körslaget, röstat, ätit glass o påskägg. Lekt pantominteater med.
Tänk va härligt det är med barn, det blir livat o glatt.
Nu hoppas jag att få sova , sov ju inget natten som gick.

Friday, March 19, 2010

Tidig morgon den 20 mars

Ingen sömn har än kommit över mina ögon. Efter att ha legat länge o försökt somna, så gick jag upp o satte mej vid datan istället.
Tankarna flyger o far när man ligger utan sömn.
Igår va vi på kalas. Det va skoj. Det va min systers son o även hennes man som fyllt år. Såg för första ggr sonens tjej, det va en rar tös han fått sällskap med.
Tiden går o vi med den. Nu ..äntligen kommer vårtecknen. Som man har längtat. Snön smälter lite för varje dag, det är underbart.
Våren är speciell. Varför skulle våren dröja om det inte gör ont när knoppar brister..ja det kan man undra. Allt föds på nytt. Även vi många ggr.
Tänk så ofta man säger "va härligt, solen skiner" Även om jag tycker att vi haft en bra vinter, så har den vart i längsta laget.

Wednesday, March 17, 2010

De där med sömn


Det där med sömn de e överskattat. Sovit ca 2el 3 timmar inatt. Inte kan jag säga att jag känner mej pigg som dessa sessor som bara i havet på thailland. Men nog längtar jag till sommaren..då havet är vamt här o jag o dom på kortet samt några till ska bara där. Va skönt det ska bli.



Min son gifte sig den 19 februari i Thailad. Här är hela den goa familjen. Jag har fått en extra dotter ochså. Hon är så fin, jag är så glad att det är dom två. Grattis till erat fina bröllop
Som ni ser på de andra kortet så är det den fornazarska släkten som är samlade hos Teresa för det hade vart barndop den dagen i septemer i fjol

Tupewar..ellr tuppwer

Idag har jag köpt mej en tårtform..en sån som tuppwer har..hur de nu stavas..tupewar eller tuppewer..eller tuppeväre om man är från Tjörn.
Nåja jag har införskaffat mig en sådan.
Fick den billigare för det va utförsäljning , det är ju bra.
Jag är nog vårtrött tror jag. Hela dagarna. Hur ska jag få energin tillbaka.
Ska de ta så lång tid att komma igen efter en ryggoperation?
Kanske är det jag som är otålig. Vill så mycket orkar så litet.
Nåja..det är den vardag jag har just nu.

Monday, March 15, 2010

Så längesen jag blogga

Det är nog år sen jag bloggade på denna bloggen.
Det har hänt massor under dessa år.
Inte orkar jag skriva o berätta.
Utan tar det från idag.
Här skiner solen. Mina 2 barnbarn är här. Lilleman fick feber under helgen, men är bra nu. Vi ska köra dom till sin mamma idag.
Jag har opererat min rygg..äntligen. Känner mej bättre o bättre, vilket är underbart. BAra detta att kunna stå en stund utan att spana efter en plats att sätta sig på. Det är en underbar känsla.